Detaje të reja për çiftin nga Librazhdi. Flet kryetari i fshatit, ja cfare ka ndodhur me ta

  Pak orë pas ngjarjes së Librazhdid në banesën çiftitdetaje të reja kanë dalë në dritë.

  Kryeplaku i fshatit Xhyrë të Librazhdit, thote se familja Hajdari ishte ne gjendje te mire ekonomike.

  Ka qenë kryeplaku i fshatit ai që ka treguar se familja Hajdari ishte në gjendje të mirë ekonomike, ndërsa Olsiani punonte me kohë të pjesshme si emigrant në shtetin grek.Ishte djal shume i mire i sjellshem me te gjithe.

  “Ne ishim në dasmë, shkonin kaq mirë si familje, për mua ishin shumë njerëz të mirë. U habitëm të gjithë kur ndodhi kjo ngjarje në mëngjes. Kishin 1 vit të fejuar bashkë, s’kanë hequr akoma lulet nga shtëpia, se ka 5 ditë që kanë bërë dasmën.E habitshme ajo

  Më herët prindërit e çiftit kanë deklaruar se nuk kanë pasur asnjë dijeni për ndonjë problem dhe se janë habit, kur kanë gjetur vajzën. Prindërit rrëfejnë se nuk kishin dëgjuar për probleme të çiftit dhe se nuk kishin perceptuar ndonjë konflikt apo situatë që mund të çonte në këtë veprim.

  “Kishin vetëm 5 ditë të martuar.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *