Dita e dasmës kthehet në dite zie, e reja: Ajo qe me ndodhi mua mos e provofte as hasmi

    Diten e diel ne rubriken Ka nje mesazh per ty, ishte nje histori e vështirë dhe mjaft të dhim bshme e vajzes me emrin Xhulia, e cila tregoi se si dita qe priste te ishte më e bukura, u kthye në ditën më të trishtuar, për të dhe familjen e saj.

    Ajo tregon se ditën kur krushqit do të shkonin në shtëpinë e saj për ta marrë si nuse, gjyshi i saj ndërroi jetë.

    Ishte situatë e shume e vështirë  për te dhe familjen e saj, por nuk mund ta shtynin dot dasmën dhe me dhimbje të madhe dhe me shumë lot, ajo doli nga shtëpia, e veshur nuse.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *