Këngëtari-Ramës: Bëji daljet sipas alfabetit, kur të arrish te K, dil vetë! Replika e Rames..

  Kryeministri Rama para dy ditesh dha urdhër se diten e diel se mund të dilnin deri në orën 11 të paradites vetem nënat me fëmijë deri në 10 vjeç. Lidhur me këtë gjë ka reaguar edhe këngëtari, Luis Ejlli.

  Ai i ka lene nje koment Ramës:
  Dje nxorre pensionistat, sot mamatë. Të hënën bëje me alfabet. Le të dalin ata që i fillon emri me A, të martën ata me B, etj. Kur të mbërrish të K dil vetë.

  Menjehere Rama ka kthyer pergjigje duke komentuar kështu:
  Luis Ejlli humor kaps quhet ky.

  Dhe më pas këngëtari i është kthyer:
  Po unë t’u drejtova si kryeministër me K, pastaj se të shkon mendja tjetërkund.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *