Ditët e fundit i kaloi në spital, familja e Xhevdet Ferrit merr vendimin e papritur, mësohet amaneti i aktorit

  Aktori Xhevdet Ferri u n da nga jeta ditën e djeshme në moshën 59-vjeçare.

  Ai i kaloi ditët e fundit të jetës i shtruar në Spital duke luftuar me sëmundjen e rëndë.

  Ndërkaq mësohet se në nderim të tij nuk pati asnjë ceremoni, kjo sipas vendimit të marrë nga vetë familja e tij.

  Xhevdet Ferri, para se të mbyllte sytë e të ikte nga kjo jetë, u kishte thënë familjarëve se nuk donte homazhe, sikurse ndodh në rastet kur vdesin njerëz të mëdhenj.

  Sipas raportimeve, varrimi u bë në Sharrë në orën 13:00, pa shumë zhurmë.

  Ferri u ka hequr mundësinë personazheve nga politika e shumë të tjerëve të “përulen” para tij tani që nuk është më. Sigurisht, për këtë do ketë pasur arsyet e tij të cilat i mori me vete.

  Xhevdet Ferri vitet e fundit u la në harresë dhe siç ndodh rëndomë, personazhe si ai kujtohen e nderohen me lavde vetëm ditën që mbyllin sytë.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *