Djali vret nënën e tij. Nuk ndalet dhuna në familjet shqiptare

KOSOVË-Nuk ndalet dhuna në familjen shqiptare. Një ngjarje e rënde ka ndodhur në Kosovë ditën e sotme me mesohet se ka ndodhur nje ngarje e rendë djali ka vrarë nënën e tij.

Ngjarja ka ndodhur në Peje në lagjen Kapeshnice.

Policia ka shkur në vëndngjarje dhe është duke hetuar ngjarjen pse ka ndodhur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *