“Do t’i mbyllim të gjitha”/ Qeveria Rama merr vendim e papritur: Pas 2 javësh…

Kryeministri Rama ka bërë me dije se Shqipëria nga vendi i 33 është ngjitur në vendin e 17-të për shërbimet digjitale, duke u klasifikuar kështu e para në rajon.

Rama njofton se duke filluar nga data 30 prill shqiptarët nuk do të duhet të presin në sportele për shërbimet e marra por do ta marrin te gjitha online.

“Nga e 33-ta Shqipëria ngjitet në vendin e 17-të për shërbimet digjitale dhe del e para në rajon. Më 30 prill mbyllim të gjitha sportelet e shërbimeve me dokumenta dhe i japim një shqelm vendimtar korrupsionit, radhave, zvarritjeve për marrjen e një dokumenti shtetëror”, shkruan Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *