Dorjan Greku mezi arrin të mbyllë intervistën: Vajza e Sajmirit thotë ‘baba’ gjithë ditën…

    Dorjan Greku ka rrefyer historinë e tij dhe momentet e tij të fundit me nënën dhe babain, të cilët humbën jetën nën rrënojat e një prej pallateve të shembura si pasojë e tërmetit në Thumanë, si dhe marrëdhënien e tij me vëllain i cili nuk ja doli dot..

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *