Dy lekundje te tjera brenda pak minutash, magnituda u rrit. Ja ku ishte epiqendra

    Dy lëkundje jande ndjere gjate paradites se sotme brenda pak minutave me epiqendër në detin Adriatik.

    Njëra në orën 11:25 dhe tjetri në orën 11:52. Sipas faqes që regjistron lëkundjet e tërmeteve EMSC, mësohet se magnituda e tërmetit të parë, ka qenë 4.6 me thellësi 10 km.

    Ndërsa magnituda e lekundjes se dytë ishte 5.1, në rrije nga i pari, me thellësi 10 km

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *