Dy policë humbën jetën në Itali/ Policia shqiptare bën gjestin e veçantë përballë Ambasadës (VIDEO)

    Policia e Shtetit shqiptare në solidaritet me Policinë italiane, në shenjë respekti për policët italianë, të cilët humbën jetën në krye të detyrës, në Trieste të Italisë, paraditen e sotme organizoi një ceremoni para Ambasadës Italiane në Tiranë.

    Punonjësit e Policisë kanë mbajtur drejtqëndrim dhe për një minutë kanë mbajtur ndezur sirenat e Policisë.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *