Dy tërmete godasin Shqipërinë në pak minuta diten e sotme

Dy tërmete kanë goditur Shqipërinë në pak minuta, ku njëri prej tyre ishte 3.2 i shkallës Rihter dhe tjetri 2.8 i shkallës Rihter.

Pavarësisht shkallës së ulët, lëkundjet janë ndjerë, pasi kanë në thellësi të ulët, vetëm tre kilometra.

Pjesa më e goditur është Shqipëria e Mesme, në zonën e Krujës. Vala ka prekur edhe Tiranën dhe Durrësin, ku janë ndjerë sizma të lehta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *