News

E fundit/ 60 infermierë shqiptare nisen drejt Italisë

E fundit/ 60 infermierë shqiptare nisen drejt Italisë

60 infermiere u nisen sot nga Shqipëria në drejtim te Italise për te ndihmuar koleget e tyre italian ne përballimin e situates se koronavirusit. Mësohet se jane 60 infermierë që do të asisotjne kolegët ne ditet ne vijim

Bjme me dije se pak javë më parë, nga Shqipëria u nisen në Itali 30 mjekë dhe infermierë, të cilët po punojne në frontin e parë në spitalet e qytetit te Breshias.