Ne 4 maj lejohen daljet lirisht/ Plani i Greqise per rihapjen, do te hapen dyqanet dhe lokalet, ndersa hotelet..

  Pasi numrat po bien ndjeshem nga dita ne dite, ne Greqi plani per rihapjen e vendit dhe daljen nga izolimi eshte gati

  Sipas disa mediave greke, ne daten 4 maj dote filloje faza e parë e rihapjes dhe te gjithe personat nuk do të kene nevoje per autorizim për të dale nga shtëpitë.

  Njekohesisht, në këtë datë do të lejohen të hapen gjithashtu dyqanet dhe parukeritë.

  Ndersa me tej ne datat 11- 18 majr do të hapen për herë të parë pas mbylljes kafet, bare dhe restoranet por po ashtu edhe institucionet arsimore si shkolla dhe universitete.

  Hotelet më pas do të hapen në qershor saktësisht në datën 15 qershor.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *