E fundit/ Babai i Mateos ben dëshmine rrën qethëse, ndersa nena e tij.. (Video)

    DIten e sotme familjaret dhe te afermit e Mateos jane mbledhur para hyrjes se Gjykates se Fierit ku nuk kane munguar edhe perplasjet me forcat e rendit.

    Babai i Mateos flet i perlotur ne kete video

    Nderkohe Nëna e Mateos shfaqet ne kete video e shkatërruar mes lotëve mban kokën me dorë

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *