Krimi në Fier, shokon banori: Klodian Çalamani më ka përdh unuar gruan, donte te me..

  Banorët e fshatit e përshkruajnë autorin si shumë problematik, i cili më herë ka kryer edhe dënime.

  Një banor tha për mediat se Çalamani i ka përd hunuar gruan dhe e ka denoncuar, por e kanë liruar.

  Të tëra të këqijat i ka. E kam djalin e mikut tim. Ka qenë problematik, i ka të gjitha veset e këqija. Siç ka qenë i ati është edhe i biri. E kemi përzënë nga shtëpia, qe kam çuar dhe në polici. Më ka bërë edhe mua një gjest te shtëpia. Donte të përdh unonte gruan time, ka ndodhur pasi dola nga burgu edhe vetë. Ai të tëra të këqijat i ka. Nuk thashë unë, më përd hunoi gruan, çfarë do të bëjë më. Një çupë e kapi me disa veta. Ai është kriminelAi është kriminel, do varur, ligji ti japë firmat e të gjithë fshatit.

  Nuk u dënua për gruan time, sepse nuk kishte shumë që kishte dalë. Unë e denoncova, e rrahën dhe nuk i bënë gjë. Edhe frikë kemi pasur se ai është njeri i paparë duhet varur me sesbën, mendimi im dhe i tërë fshatit është ky. Mbante edhe thika, hanxharë me vete,” u shpreh ai.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *