E fundit/ Merret vendimi ekstrem, Ministria deklarate urgjente, do mbyllen….

    Ministria e Shëndetësisë ka marrë vendimin e menjëhershëm për mbylljen e pishinave në të gjithë territorin e vendit si pasojë e rritjes së rasteve pozitive me koronavirus

    Megjithëse pishinat konsideroheshin si aktivitete me risk të lartë infektimi ato u lejuan të hapeshin në momentin kur u bë dhe dalja nga izolimi.

    Rritja e personave të infektuar këto javët e fundit e ka shtyrë Ministrinë e Shëndetësisë që të ndërmarrë një veprim të tillë ditën e sotme. Urdhëri është i obligueshëm për të gjitha pishinat në të gjithë territorin e vendit deri në një njoftim të dytë nga ana e ministrisë.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *