E reja shpenzoi 4 mijë paund ndërhyrje për dhëmbë të rinj . Shikoni cfare ndryshimi drastik/foto

Ka shpenzuar 4 mijë paund ndërhyrje për dhëmbë të rinj – Ja cfarë i ka ndodhur tani

Kejla kishte vendosur datën e dasmës por nuk donte t’i shikonte fotot e saj të albumit me keqardhje apo të fshihej nga kamera, kështu që u përpoq të bënte dhëmbët e saj të rinj

Pronarja e një biznesi Kejla Swanton, 27 vjeç, vendosi të udhëtonte në Turqi në shkurt për gjashtë ditë, për të bërë një rimodelim të dhëmbëve. Ajo shpenzoi 4000 £ për dhëmbët e rinj, por thotë se ajo tashmë ndihet edhe më shumë e ofenduar për shkak të madhësisë së dhëmbëve të saj të bardhë.

Ajo tregon se ka marrë shumë komente për dhëmbët e saj të rinj nga të panjohur të cilët thonë se duken sikur i përkasin një kali. Kellie shpjegon: “Më kanë thënë se dukem si një kalë dhe se ata nuk janë në formë të mirë dhe nuk më duken mirë në gojë.
“Unë thjesht prisja që gjyshja ime të bënte një like në postimin tim dhe kaq do të ishte mjaftueshëm por nuk e prisja që të bëhej virale. Deri tani ka pasur 73 mijë pëlqime dhe mbi një milion shikime si video.

“Në fund sapo përfundova duke filtruar komentet, mendoj se nëse i lejon njerëzit të komentojnë urrejtje, ti ja jep mundësinë që ta bëjnë këtë, kështu që thjesht ua hoqa mundësinë për të përhapur urrejtjen.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *