E rende/ Gjeti fosh njen në kosh te mbeturinave, zbulohen detajet

  0
  141

  Në një intervistë qe mund te shihni me poshte, deshmitari shprehet se trupi ishte futur në kuti dhe ishte mbështjellë me një qese blu.

  Ai tregon se është tm erruar kur ka parë dhe menjëherë ka njoftuar policinë.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here