E zhgënjyer dhe e ngrirë, momenti kur Elvana Gjata merr çmimin e 2-të (VIDEO)

  Që para se të bëheshin publike këngët konkuruese në “Festivalin e 58-të të Këngës”, lajmi se Elvana do të shpallet fituesja kishte marrë dhenë.

  Entuziazmi i Elvanës nga ky paralajmërim i rremë dukej qartë si në rrjetet sociale edhe në skenë e në performancë.

  Por zërat filluan të dalin edhe për Arilenën si një fituese e mundshme.

  Dhe më në fund momenti erdhi. Në Festival u shpallën fituesit dhe Elvana mori vendin e dytë ku siç shihet edhe në video këngëtarja spo i besonte veshëve.

  Elvanës i duhej një konfirmim i dytë për të pranuar çmimin e dytë në Festial dhe për ti lënë triumfin koleges së saj, Arilena Ara.

  Gjithashtu edhe në rrjetet sociale të Elvana Gjatës ka rënë heshtija dhe entuziazmi i vetëm një dite më parë duket se është strukur.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *