Motori i avionit merr flakë, çaste pan iku për 270 pasagjerë!

  Motori i një avioni ‘All Nippon Airways’ i cili ishte nisur nga Japonia drejt Tokyo Haneda, u përfshi nga flakët në momentin kur ishte drejt uljes.

  Mirëpo ai u detyrua të bëjë ulje të detyruar në Fukuoka, pasi njëri prej motorëve mori flakë.

  Në bordin e avionit Boeing 767, ishin 270 pasagjerë si dhe 8 pjesëtarë të ekuipazhit.

  Nga ky incident, fatmirësisht nuk pati asnjë të lënduar. Ndërkohë në pamjet e filmuara më poshtë nga një dëshmitar, shihet motori i djathtë i avionit në flakë.

  Fatmirësisht avioni arriti që të ulej i sigurtë në Fukuoka.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *