Askush s’e priste, Edi Rama jep lajmin fantastik për Shqipërinë

  Shefi i qeverise, Edi Rama ka publikuar të dhënat e Worldometer te cilat sipas tij tregojne se Shqipëria eshte më mirë se te gjithe vendet deri tani në bilancin e koronavirus.

  POSTIMI I PLOTE

  ALBANIA THE BEST❤️

  Çudi e madhe ëëë?!🤭

  Strategji jo, plan jo, teste jo e jo, mjekësi jo që jo, qeverisje jo dhe jo, po ja që kur hap sytë e shikon, na del Shqipëria më mirë se tërë dynjaja deri tani në bilancin e kësaj l.ufte të mallkuar😁

  #KrenarpërShqipërinë që sot ka këtë bilanc falë popullit të mençur dhe mirëkuptues me qeverinë👐🏿
  dhe
  #FrikëngaInjoranca🥴 që na rrezikon gjithçka, sa më shumë ky bilanc varet nga sjellja e çdo individi në kushtet e rihapjes🤔

  *Të dhënat janë nga Coronavirus Worldometer

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *