Edi Rama thrrje shqiptarëve: Të shtunën dhe të dielën takim i madh në sheshin Skënderbej

    Ditën e djeshme kryeministri Edi Rama i ka bërë nje thirje qytetareve qe diten e shtune dhe te diel do te mbahet një takim i madh ne sheshin Skenderbej për bujqesinë.

    Me date 16 dhe 17 nentor do te mbahet nje takim mbi buqjqesine ku qytetare nga e gjithe Shqipëria që punojne tokën do te jenë aty me produktet me te mira.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *