Fifi bëhet xheloze për tre vajzat e reja/ I kërkon llogari Granitit:Ja si e ofendon

  Edhe pse tashmë janë vetëm shokë, Fifi vazhdon të jetë xheloze për Granitin dhe këtë herë për tre hyrjet e reja.

  Ajo i ka quajtur ato “pilifinca”. E gjitha ka qenë në formën e shakasë dhe Graniti vetëm ka qeshur.

  Fifi ka thënë:

  Krejt foret që ka me mua është tu i shpërnda me këto pilifincat, ta marr ta këpus në mes. More kastravec.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *