Firmoset urdhri, ja deri kur do të qendrojne mbyllur shkollat

  0
  33

  Urdhri i firmosur se fundmi nga ministrja e Shëndetësisë sqaron se të gjitha institucionet arsimore si shkollat dhe kopshtet, do të qëndrojnë mbyllur deri në përfundim të gjendjes së epidemisë të shkaktuar.

  Urdhri i parë i dates 9 mars, ishte për mbylljen e shkollave deri më 3 prill mirepo ky urdher u shty akoma me tej ne nje date te pacaktuar.

  Edhe pse shkollat jane mbyllur, mësimi po zhvillohet online, megjithëse ka ende problematika në disa zona ku nuk ka akses në internet.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here