News

Rritet ndjeshem numri i te prekurve ne Shqiperi. Ministria: Nuk po respektohen masat!

Rritet ndjeshem numri i te prekurve ne Shqiperi. Ministria: Nuk po respektohen masat!

Diten e sotme Ministria e Shendetesise ka publikuar te dhenat e fundit.

Jane konfirmuar 27 raste te reja me koronavirus 24 oret e fundit ne Shqiperi dhe gjithsej 304 ne te gjithe vendin.

Bie ne sy rritja e te prekurve ne qytetin e Shkodres ku numri ka shkuar ne 22 duke u dyfishuar. Kjo rritje e numrit, sipas Ministrise, ka ardhur si pasoje e mos respektimit te masave