Fjalet e fundit te Ardi Daullxhiu. Sikur e ka ndjere ne kete video. Zoti e meshirofte

Ditën e djeshme është bërë publike në media lajmi se “i mjeri më i famshëm” në Shqipëri Ardi Daullxhiu ka ndërruar jetë si pasojë e një ataku

Teksa bëhet me dije se Ardi Daullxhiu kishte shkuar gjithashtu edhe në urgjencën e spitali të Durrësit, ai nuk kishte arritur të mbijetonte.

Por ajo e cila ka prekur rrjetin dhe është bërë virale pas humbjes së tij ka qenë një video e Daullxhiut, i cili shprehet se e kishte frikë ikjen nga kjo bote dhe Zotin, teksa botën e vërtetë e cilësonte atë të cilën niste pas Ditës së Gjykimit.

Kujtojmë se Daullxhiu ishte një besimtar mysliman.

“Dua t’ju them që unë kam frikë Allahun, Ditën e Gjykimit se atje është botë e vërtetë. Por do Zoti nuk iki nga kjo bote, Allahu na ka në dorë.”- thotë Ardi Daullxhiu.

@mistere_enigma #arddaullxhiu #arddaullexhiu #ardidaullxhiu #njerëztëzgjuar #misteredheenigma #shqiptaretpershqiptaret #mistere #enigma #shqiptaretneperbote🇦🇱🌍 #dokumentarshqip #dokumentar #historiteverteta #historitefrikshme #historitedhimbshme #djemtshqiptar #vajzatshqiptare #shqiperiaime_ #tirana #tirana🇦🇱 #tiranacity #tiran #zotndihmojshqiptaret #zotijurujt #zotimadh #vdekja #frik #dhimbje #dhimbjetthella #jetimateballkanit #fypshqip #viralshqip #viralalbania #fypalbania #fyp #viralvideo #viraltiktok ♬ Siren – Filip Lackovic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *