Flet familja e vajzës, bileta e në kamion kushtoi 40 mijë dollarë. Ja mesazhi i fundit

  Prindërit e saj jetojnë në një shtëpi të vogël në Ngen, një qytet në provincën Ha Tin të Vietnamit. Shtepia e tyre ka një çati me talike të ndryshkur, tulla të vjetra, dhe një flamur vietnamez që valëvitet jashtë.

  Familja nuk ka shumë të ardhura. Ata fitojnë 400 dollarë në muaj, të dy bashkë, dhe gjithë pas urinë që kishin e përdorën për të paguar 40 mijë dollraë, që vajza të shkonte në Britani për një jetë më të mirë.

  Por udhëtimi përfundoi në tra gjedi. Vajza e tyre, Fam Thi Tra Mai, mendohet se është një prej 39 personave që kanë vd e kur brenda kamionit frigorifer në Eseks të Anglisë.

  Ajo u shkroi nga celulari prindërve të martën në darkë, sipas orës europiane, dhe u thoshte: “Mama, të dua shumë ty dhe babain. Po v d es sepse nuk po marr dot f rymë. Më vjen keq, mama.”

  Ende nuk është kon firmura zyrtarisht që vajza është mes , por familja ka pak shpresa. Ata e ndiejnë, që nga mesazhi, se vajza e tyre ka qenë duke v d ekur kur ua ka dërguar me ato fjalë.

  Babai i saj thotë se kjo ishte gjëja më e dh imb shme, ka h umbur njeriun më të shtrenjtë të jetës. Ai thotë se po ta kishte ditur që rr ugëtimi do të kishte qenë i tillë, nuk do ta kishte dë rguar vajzën. Por tr afik antët i kishin premtuar se ishte mënyrë e sigurt.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *