Betohet nëna e Kacifas, e tmershme cfarë u kërkon grekëvë

    E veshur me të zeza nëna e Kacifas, e shoqëruar nga burri dhe dy vajzat i ka cilësuar tradhtarë shqiptarët duke bërë thirrje për t’i vr arë.

    “Tradhtarët. Përse i ndaluan njerëzit të vijnë? Se janë tradhtarë. Thyejuni turinjtë, vrajini, shfarosini. Janë tradhtarë. Nuk ka qeveri këtu. Vorio Epiri është tokë greke, ne jemi grekë. Do luftojmë dhe asgjë nuk do na ndalë. Jam krenare për ty biri im, trimi i nënës”, dëgjohet teksa thotë mbi varin e Kacifas nëna e tij.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *