Flet për herë të parë vellai i Migenës tregon se cpo ndodh me vajzën e vogël

Ngjarja e Migena Sinanit tronditi të gjithë opinionin publik. Vëllai i Migenës ka treguar se vajza dy vjecare u soll nga policia te shpia e gjyshërve dhe ajo vetem qan shumë. Për atë kujdeset gjyshja dhe unë.

Ndersa për djalin 4-vjec thotë se ai është më i rritur dhe është më i qetë. Pasi atë e merrja unë cdo të premte në shtëpi te gjyshërit dhe e coja në shtëpin e tij të dielën.

Fatmirësishtë që ai nuk ishte në shtëpi ditën që ndodhi ngjarja.

Vellai i Migenes ka thenë se ne nuk e kemi ditur se kunati kishte probleme mendore. Ndërsa për bashkëshortin e motrës dera e shtëpisë është e hapur gjithmonë. Si mund t’ia mbyll derën vëllai tim.

Une kërkojë që të zbardhet ngjarja kush e levizi pistoletën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *