George Clooney shtrohet në spital

    George Clooney u dërgua me urgjencë në spital me pankreatit. Historia tregohet nga i njëjti aktor amerikan, 59 vjeç, në tabloidin anglez Mirror.

    Ylli i Hollivudit në fakt ka zbuluar se ai humbi peshë, për arsye që lidhen me rolin e filmit të tij të ri, shumë shpejt rreth 14 kilogramë dhe kjo i shkaktoi atij problemin që çoi në një shtrim në urgjencë në spital. Pas katër ditësh filmimi ‘The Midnight Sky’ Clooney filloi të ndjente dhimbje të forta në stomak dhe u dërgua menjëherë në dhomën e urgjencës për këtë.

    “Ndoshta u përpoqa të dobësohem shumë shpejt – shpjegoi ai – dhe nuk u kujdesa mjaft për veten. U deshën disa javë për t’u përmirësuar dhe si drejtor nuk ishte e lehtë sepse kërkon energji. Ne ishim në këtë akullnajë në Finlandë, gjë që e bëri punën shumë më të vështirë. Por padyshim që ndihmoi në karakterin “.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *