Gjeniu 9-vjeçar merr diplomën e universitetit, do të vazhdojë doktoraturën

  0
  226

  Një djalosh në moshën 9-vjeçare në Belgjikë është një “gjeni” i vërtetë pasi po përfundundon diplomën e universitetit.

  Djali i quajtur Laurent Simons po studion në degën inxhinieri elektrike te universiteti të Eindhovenit, një fakultet që është e vështirë edhe për te rriturit.. Ai pret ta përfundojë diplomën këtë dhjetor

  Stafi i profesorëve e quan Laurentin si “thjesht të jashtëzakonshëm”.

  Ai dëshiron shumë që mbas diplomës të vazhdojë oktoraturën si dhe të mësojë për mjekësi, siç thotë babai i tij për televizionin CNN.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here