Gruaja lind fëmijë. I vendos emrin më të bukur të njerit prej banoreve të Big Brother

Gruaja lind femijë dhe vendos një nga emrat e banorëve të Big Brothër.

Historin e tregon Kiara ku një fanse e saj i ka dërguar letër dhe tregon se emrin e fëmijës e ka quajtur Kiara.

Pas ketij lajmi është perlotur Kiara dhe thotë se:”Kam qarë pafund. Me jetë të gjatë Kiara vogël”.

Gruaja pasi lindi Kiren e vogël i dërgon Kiarës një buqetë me lule dhe foton e vajzës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *