Gruaja zgjohet dhe nuk e gjeti burrin ne shtrat. Me pas gjen burrin e varur ne peme

GJIROKASTER-Diten e sotme ka ndodhur nje ngjarje e shume e rend ku mesohet se nje 80 vjacar i ka dhene fund jeten ne nje menyre te rend

Ne fshatin Zhulat në Gjirokastër nje i moshuar 80 vjecar u gjet i var ne nje peme.

Ai quhej Sheme Gjeçi dhe eshte ne moshen 80 vjeç, jetonte ne fshatin Zhulat në Gjirokastër.

Pasi gruaja e shikon qe burri i saj nuk ishte ne shtrat del te shikoj perjasht shtepis dhe aty ka pare burrin e saj te varur ne peme.

Kohet e fundit ai kishte probleme me depresionin dhe kjo ka bere qe ai te marr kete veprim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *