Harxhonte shume para duke marr shpi me qera. Ja zgjidhja qe te mos harxhoni me para

Një burrë shpenzoi gati 10,000 £ duke e kthyer një autobus në një shtëpi të bukur, në mënyrë që të mos paguante më qiranë.

Luke Whitaker, 37 vjeç, u kthye në qytetin e tij të lindjes për të jetuar me prindërit e tij në fermën e tyre pasi u lodh duke humbur paratë me qira pasi dhe punet nuk po i shkonin mire.

Nje nga arsyet ishte dhe perhapja e virusit kovidit qe ai te ruante prinderit e tij mendoj qe te rrinte vetem per disa kohe .

Ai gjeti nje autobuz BMC Falcon 2001 dhe vendosi ta rregulloj ate ta bente si nje shtepi pai ky eshte dhe cmimi me i lire per te pasur nje shtepi pa harxhuar shume para.

Luke më pas shpenzoi 8,500 £ për zhveshjen dhe dekorimin e plotë të pjesës së brendshme të automjetit, duke mësuar aftësitë e konvertimit i nje kanali ne youtub qe i dha dhe parate per videon qe beri.

Të jetuarit në autobus i lejoi Lukës të vazhdonte të punonte dhe të kursente para për një shtëpi të tijën, si dhe ta mbante atë dhe familjen e tij të distancuar nga shoqëria.

Ai ka mundur të kursejë 2000 paund pasi ka jetuar atje për dy muaj, të cilat janë trefishi i asaj që mund të kursente kur merrte me qira.

Dukej si një ide e mrekullueshme për ta kthyer atë në një shtëpi të vogël të qëndrueshme. Do të thoshte gjithashtu se mund të qëndroja në fermë, kështu që do të thoshte se mund të kisha një prani të përditshme në fermë, gjë që e bëri më të lehtë edhe për prindërit e mi.

“Autobusi është shumë i vogël, por meqë është jashtë natyrës, kurrë nuk ndjej se kam nevojë për më shumë hapësirë.”

Mdaj tani jame shume i lumtur pasi po kursej shume por dhe po jetoj ne ferme dhe kam shume hapsira perreth meje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *