U gjet diten e sotme pas 12 dite kerkimesh trupi i 10 vjecarit ne lumin e Mirdites

Pas 10 ditesh kerkime gjendet trupi i femijes 10 vjecar.

Djali ra ne lum ne daten 5 prill dhe gjindet diten e sotme pas 12 ditesh. Ai ishte duke luajtur me top pran lumit Fan ne Mirdite.

Kërkimet për gjetjen e tij u bën të vështira dhe për shkak të reshjeve të shumta që pati ditët e fundit që bënë që niveli i ujit të rritej. Por pas 12 ditësh kërkime sot policia ka gjetur ate.

“Polumbarë të Forcës Detare, të Forcave të Armatosura u angazhuan për më shumë se 10 ditë në kërkimet për gjetjen e trupit të fëmijës 10-vjecar, që u mbyt më datë 5 prill në lumin Fan, në Mirditë.

Ai u gjet pranë digës së hidrocentralit në Reps, në thellësinë 7 metra. Kërkimet u zhvilluan në brigjet e lumit Fan, edhe në kushte të moti ekstrem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *