Hedh makaronat për të vluar, gruaja “cuditet” nga ato që delin nga uji

Nuk është e rrallë që në Shqipëri të hasemi me raste të shumta të produkteve ushqimore që kanë kaluar datën e skandencës e madje mund të përbëjnë rrezik për shëndetin e konsumatorëve.

Një grua nga Mitrovica është habitur pasi ka blerë një pako me makarona dhe ka dashur t’i gatuajë ato. Zonja ka vluar ujin dhe pasi ka hedhur makaronat e blera në një prej dyqaneve të njohura në zonë, ka vënë re se makaronat kanë nisur të nxjerrin miza në sipërfaqe.

Gruaja është shprehur e habitur me faktin se ndonëse makaronat kishin afat, nga to dolën insektet.

Nëse do të ndodheshim në një situatë të tillë jashtë shtetit, të jemi të sigurt se kompania prodhuese do të kishte dëmshpërblyer të dëmtuarin e madje, rrezik do t’i merrte falas për gjithë jetën produktet ushqimore të atij lloji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *