Humbj jeten diten e sotme kengetari i njohur 33 vjecar

Kengetari i njohur ka humbur jeten diten e sotme ne moshen 33 vjecare pas nje semundje ne tru.

Lajmin vjen nga pjestaret e grupit britanik “The Wanted” pasi ky lajm i kishte merzitur shume.

Ndërsa, bashkëshortja e Tom, Kelsey Hardwick shkroi në Instagram:

“Zemrat tona janë thyer. Tom ishte qendra e botës sonë. Ne nuk mund ta imagjinojmë jetën pa buzëqeshjen e tij infektive dhe praninë e tij energjike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *