Perkqesohet situata meteorologjike rebeshe shiu dhe shkulen shtyllat e tensionit

Pritet qe dita e sotme te jete me shi dhe era te jete e forte dhe kjo ka bere qe te te shkulen dhe shtyllat e tensionit.Kjo ka bere te nderpritet dhe energjia elektrike ne zonen e Bazes.

Punonjësit e OSHE-së ndodhen në terren për rregullimin e saj por forca e erës e cila ketë mesditë e ka rritur shpejtësinë e saj e bënë të pamundur ripariminne defektit.

Ndërkohë Orikumi dhe Radhima janë pa energji elektrike , pasi OSHE i ka stakuar thikat për te mbrojtur linjat.

Ndërkohë që situata meterologjike pritet të përkeqësohet edhe më shumë gjatë mbrëmjes ku era do e shtojë fuqinë e saj të shoqëruar dhe me reshje shiu të dendur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *