Hyn në fuqi vendimi i Edi Rames, ja çfarë do të ndodhë tani me pagën tuaj

Pas krizes se rritjes se cmimeve Këshillit të Ministrave ditën e sotme kanë marr vendimet për t’u ardhur në ndihmë qytetarëve për përballimin e krizës së rritjes së çmimeve. Dhe kjo eshte si pjesë e paketës së Rezistencës Sociale per te ndihmuar njerezit ne nevoje.

Nga dita e sotme rroga minimale do të jetë 32 mijë lekë.

71 500 të punësuar me këtë nivel pagash, ndërsa ndryshimet do të ketë edhe për kategori të tjera, të cilët tani do të përfitojnë 20 mijë lekë më shumë.

Ndërkohë, qeveria ka vendosur që për të punësuarve me paga 40-50 mijë lekë t’u përgjysmohet norma tatimore. Në këtë kategori përfitojnë rreth 58 mijë individë.

Presim qe rroga te rritet me shume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *