I duan gjithë shqiptarët/ Nuk do ta besoni cila është më e vjetër: Shyhrete Behluli apo Remzie Osmani?

Këngëtaret e njohura, Shyhrete Behluli dhe Remzie Osmani pëlqehen mjaft shumë për stilin e muzikës.

Përgjatë viteve, ato sollën një sërë projektesh të suksesshme dhe shquhen si ndër zërat më të ëmbël të estradës.

Krahas kësaj për dallim të moshës, dyshja Behluli dhe Osmani duken mjaftë të reja.

Para një muaji, Remzie Osmani ka festuar 50 vjetorin e saj të lindjes së bashku me familjarët.

Ndërsa, Shyhrete Behluli më 10 janar i ka mbushur 59 vjet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *