I moshuari humb jetën, mjekët e Urgjencës i gjejnë në xhep çeqe 300 mijë euro e çelësat e dy makinave

Çeqe me vlerë 300 mijë euro, 12 mijë euro cash, së bashku me çelësat e një Ferrari dhe Cadillac. Intermierët e Urgjencës janë habitur kur kanë gjetur në xhepin e një 80 vjeçari i cili humbi jetën pak pasi shkoi në spital.

Mbrëmjen e së enjtes ambulanca kishte mbërritur në banesën e tij në veri të Romës, ndërsa 80 vjeçari mendohet se ka humbur jetën nga një infarkt, megjithatë do të jetë ekspertiza që do të zbulojë shkaqet e saktë të vdekjes.

Policia ka nisur hetimet për të mësuar pse kishte gjithë ato para në xhep i moshuari që ishte pronar dhe i disa pronave.

Paratë, çeqet dhe çelësat e makinave janë në dorë të policisë deri në momentin që do i dorëzohen të afërmve që do të jenë dhe trashëgimtarët e kësaj pasurie.

Sipas hetimeve 80 vjeçari jetonte vetëm dhe gruan dhe nuk kishte fëmijë. Pritet që ajo të merret në pyetje edhe për pasurinë e 80 vjeçarit të cilit iu gjetën në garazhd edhe një Mercedez dhe Suzuki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *