Ish-ambasadori shqiptar ndërron jetë duke u falur në xhami naten e sotme

Sot ishte nata e pare e Ramazanit dhe ne Tetov Ish-ambasadori i Maqedonisë së Veriut Danimark Naim Abazi, ka ndërruar jetën ditën e sotme teksa ishte duke u falur në Xhaminë e Tabhanes në Tetovë.

Ai ishte nje djal i mrekullueshem lindi në Tetovë në vitin 1978 dh ishte ambasador në Danimarka

Kjo ngjarje ka qene e pa pritur por Zoti e meshirofte kete njeri te nderuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *