Itali, ja si duket “qyteti fantazmë” Deshmia e shqiptares: Nuk dalim nga shtepite se..

    Te mbyllur dhe izoluar nga pjesa tjetër e botës. Njerezit jane në pritje të të dinë se çfarë do të bëhet me ta. Dyert dhe qepenat jane ulur në dyqane, bare, qendra tregtare, qendra sportive dhe te argetimit.

    Ne zonen e Codogno (Lodi), banorët po dalin vetëm për të blerë ushqimet e dhe barnat e nevojshme transmeton shqiptari.net, ndërsa të gjithë janë me maska në fytyrë.

    Ne faqen Shqiptaret neItali nje deshmitare tregon se: Nuk duhet as te dalim nga shtepia, vetem per emergjence ushqimore. Vetem nje person per shtepi. Farmcite nuk kane maska mbrojtje…

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *