Ja çfarë më tha i dashuri, pas ngjarjes, flet nusja nga Librazhdi

20-vjeçarja në rrëfimin e saj, shpjegon se ka folur me të dashurin pas ngjarjes, duke tregua se këshilla e tij është që të de noncojë personat që e kanë filmuar.

Ai i ka thene te behet e forte dhe ti deno ncoj ne organet kopetente pasi dhe prinderit e saj nuk e kan pranuar vajzen ne shtepi.

“Tani kam marrë urdhër mbrojtje dhe jame e sigurt.

Shpresojm qe kjo ngjarje te marr fund ketu dhe te dyja palet te fillojne nje jete te re.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *