Ja sa euro kane dhuruar artistet Shqiptar per aktorin Genci Fuga

Keto jane vipat qe dhuruan para per te ndihmuar aktorin Genc Fuga pasi ai ka nevoj per nje nderhyrje urgjente.

Bora Zemani 500 euro

Klajdi Haruni 300 euro

Gentian Zenelaj 500 euro

Olta Daku 200 euro


Monika Lubonja 200 euro

Turjan Hysko 200 euro

Ardit Gjebrea 100 euro

Lind Islami 100 euro

Gjergj Leka 100 euro

Holta Daku 500 euro

Eshte nje kenaqesi kur shikon se si artistet kuntribojne te gjithe per te ndihmuar nje artist si genc Fuga dhe i urojme sherim te shpejte

https://www.tiktok.com/@momentts31/video/7261869837297700101

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *