Studimi nga CNN sa shpesh duhet te kryejne marredhenie ne cift

Ne ciftet e martuar shpesh ka diskutime mbi temen e marrerdhenieve intime, se sa shpesh duhet dhe si eshte normalja.

Me shume se sa nje numer sot po diskutohet mbi marredhenien ne cift ne teresi dhe vleren qe ajo ka.

Marredhenia ne cift nenkupton te berit dashuri dhe intimiteti ka nje rol te madh pasi ka keto ndikime:

Ju afron me bashkeshortin tuaj fizikisht, emocionalisht dhe shpirterisht.

Frekuenca e larte ndikon edhe ne mireqenien tuaj te pergjithshme dhe ate shendetesore gjithashtu.

Studimi nga CNN tregon se mesatarja 3-4 here ne harkun e nje jave ndikon edhe ne arritjet tuaj dhe ju ben me te suksesshem ne karriere.

Shpeshtesia e intimitetit ndikon edhe ne nivelin e ulet te stresit dhe merzitjes ne martesen tuaj duke ulur shanset e tundimit apo tradhetise.

Mbi te gjitha eskpertet thone se normalja eshte nje here ne jave por kjo varet nga mosha dhe shume arsye te tjera. Shiko.news

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *