Monday, May 23, 2022
HomeJa sa kushton nje set parandalues për koronavirusin
Array

Ja sa kushton nje set parandalues për koronavirusinNjë set i thjeshtë parandalues ndaj virusit te ri për çdo qytetar të interesuar, fillon nga 200 lekë, në rastet kur nuk ka rritje nga ana e depove apo farmacive për shkak të kërkesës së lartë.

Farmacisti Hysni Roci, sqaron për SCAN çmimet normale për produktet kryesore që sigurojnë mbrojtjen nga virus i cili ka prekur shtetin fqinj, Italinë.

Por në kushtet kur depot kanë kërkesë të lartë nga ana e farmacive për shkak të fluksit të interesimit nga ana e qytetarëve të paktën 3 ditët e fundit, çmimet e produkteve pësojnë rritje dhe ky grup produktesh të nevojshme, aktualisht mund të tejkalojë vlerën e 1 mijë lekëve.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments