Kane mbaruar maskat ne farmaci? Ja si ta bëni vetë për 3 sek (Video)

  Nuk jeni duke gjetur dot maskë për koronavirusin? Ja si ta pergatisni vetë në 3 sekonda

  Ndërsa koronavirusi përhapet jo vetëm në Kinë por në të gjithë botën, paniku rritet dhe maska zhduken.

  Kjo është arsyeja pse njerëzit po kërkojnë që të gjejnë një zgjidhje alternative.

  Këtu ju sjellim një video të shkurtër se si të bëni një maskë në vetëm tre sekonda. Video

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *