News

Katër lëkundje tërmeti shënohen në Itali, banorët të shqetësuar

Katër lëkundje tërmeti shënohen në Itali, banorët të shqetësuar

Prej dtësh, në Itali janë shënuar lëkundje të njëpasnjëshme tërmetesh.Në Benevento, në Itali, u shënuan të paktën katër tërmete nga ora 9 deri në 10 të mëngjesit të së hënës, më i forti 3.4 Rihter.

Të shqetësuar, shumë njerëz kanë dalë nëpër rrugët e vendit.

Lëkundja e parë është regjistruar në orën 9.06, 3.4 Rihter, e dyta dy minuta më vonë 3.2 Rihter. Ndërsa tërmeti i tretë dhe i katërt janë regjistruar në 9.52 dhe 9.53, 3 dhe 3.4 Rihter.

Autoritetet lokale vendosën të mbyllnin shkollat dhe ndërtesat publike ndërkohë që ende nuk ka të dhëna për dëme.