Kërcënimi i ri i Vladimir Putinit: Këto janë 5 vendet e BE-së të cilat unë i pushtoj për dy ditë

Vladimir Putin eshte ne gjendje te veshtir ndaj ai nuk po dihet se cpo ben me ndaj ai pervec ukraines do te kercenoje dhe vende te tjera qe jane duke ndihmuar ukrainen ne luften kunder rusis.

Pesë shtete jane kercenuar dhe me pare nga Putin si Polonia, Rumania dhe shtetet baltike, Lituania, Letonia dhe Estonia.

Sipas gazetës gjermane “Suddeutsche Zeitung”, Putin i tha presidentit ukrainas Petro Poroshenko: “Nëse dua, brenda dy ditësh mund të kem trupa jo vetëm në Kiev por edhe Rigë, Vilnius, Tallin, Varshavë dhe Bukuresht”

Kjo tregon se ai tashme eshte i cmendur dhe po harton plane te reja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *