Keto jane qytet qe nuk duhet ti vizitoni, mund te prekeni nga koronavirus

  Tashme shume udhetime jane duke rene dhe levizja eshte ne renie pasi shume njerez i kane anulluar udhetimet ne shume vende te botes per shkak te virusit.

  Ndaj shume vende ne te botes nuk duhen viszituar ne keto dite te emergjencash sepse virusi eshte ne hapje dhe duhet te kemi kujdes.

  Është thelbësore që të kuptojmë modelet e lëvizjes së popullsisë, si brenda Kinës, ashtu edhe në nivel global, në mënyrë që të kuptojmë se si mund të përhapet ky virus i ri jashtë dhe brenda vendit.

  Ndaj keto jane lista e qyteteve më të rrezikuara dhe qe nuk duhet te vizitoni:

  Bangkok

  Hong Kong

  Taipei

  Seul

  Tokio

  Singapore

  Phuket

  Osaka

  Kuala Lumpur

  Macau

  Denpasar Bali

  Sidnei

  Chiang Mai

  Melborune

  Los Angeles

  Nju Jork

  Dubai

  Nha Tang

  London

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *